Algemene gegevens

Vul de algemene gegevens in om uw droomaquarium te berekenen.
Welkom op de online prijsberekening van Aqualife Aquarium. In deze configurator kan u een volledig compleet aquarium samenstellen met techniek. Vooraleer u kan verder gaan willen we je vragen om hieronder zorgvuldig je gegevens in te vullen. In deze configurator kan je rechthoekige aquaria berekenen, voor uitzonderlijke maten en specifieke wensen kan u ook bij ons terecht.


Je moet de algemene voorwaarden en de privacyverklaring accepteren vooraleer je verder kan gaan naar de volgende stap. Klik hier voor de algemene voorwaarden. Dit is enkel een simmulatie voor de meest voorkomende aquariums. Aqualife bouwt alle aquariums op maat, dit wil zeggen dat we een aquarium kunnen bouwen die volledig aan je noden kan voldoen (hoekaquarium, deels geverfd,...). Neem hiervoor contact op met aqualife.

stap 1 / 14

biotoop

Selecteer het gewenste biotoop.

Hieronder kan u aanvinken voor welk type biotoop u het aquarium wil berekenen. Deze calculatie tool zal dan automatisch rekening houden met de materiaal selectie die vereist zijn om het conform te berekenen (RVS materiaal, filtersystemen,…)

Zeewater vaardigheden: Perfect om te houden (iets moeilijker dan zoetwater), geduld hebben is een begrip in deze wereld. Dankzij de vereenvoudigde technieken voor iedereen toegankelijk.

Zoetwater vaardigheden: Makkelijk om te houden, ideaal voor een beginner.

U kan dus zelf kiezen wat het gaat worden. U kan zich verder inlezen op onze website wat u wenst te installeren.

zoetwater

zeewater

+€ 0

€ 0.00

stap 2 / 14

Type aquarium

Selecteer het type aquarium dat u wenst te berekenen.

Rimless aquarium: Een open aquarium aan de bovenzijde zonder enige versteviging aan de bovenzijde. Wel aan te raden om alle glasranden machinaal te polieren (Optie).

Aquarium met lichtkap: een lichtlijst aan de bovenzijde met eventueel afdeplaten. Belangrijke tip! Vul de totale hoogte in de calculatie tool, automatisch zal er 10 cm af gaan ivm de lichtkap (70 cm hoogte -> 60 cm waterstand). Het calculatie programma zal automatisch de prijs berekenen voor eventuele lengte en breedte strippen.

Volglas aquarium: enkel de kale bak met eventueel opties (geen lichtlijst). De waterstand zal +/- 4 a 5 cm lager zijn dan de ingevulde totale hoogte. Het calculatie programma zal automatisch de prijs berekenen voor eventuele lengte en breedte strippen.

Schildpad aquarium:Een schildpadden aquarium kan u ook samenstellen met deze tool. Een lichtlijst aan de bovenzijde met eventueel afdekplaten. Belangrijke tip! Vul de totale hoogte in de calculatie tool, automatisch zal er 10 cm af gaan i.v.m. de lichtkap (70 cm hoogte -> 60 cm glashoogte). De waterhoogte van het schilpadden aquarium bedraagt de helft van de ingegeven hoogtemaat.

Rimless (open) uitvoering

Lichtkap uitvoering

Volglas uitvoering

Schildpadden uitvoering

next
Wenst u graag een eiland met trapje in het aquarium?

Geen

Links

Rechts

Beide kanten

next
Wenst u een lichtboord tegen het aquarium?

Schildpad aquarium met lichtkap: een lichtlijst aan de bovenzijde met eventueel afdekplaten. Belangrijke tip! Vul de totale hoogte in de calculatie tool, automatisch zal er +/- 10 cm af gaan ivm de lichtkap (70 cm hoogte -> 35 cm waterstand). Het calculatie programma zal automatisch de prijs berekenen voor eventuele lengte en breedte strippen.

next
Selecteer de afwerking van de lichtboord.

In het standaard assortiment hebben we:

- Aluminium (mat, ook in houtstructuur)

- Lacobel (hoogglans, verkrijgbaar in verschillende kleuren)

Aluminium / Decor

Lacobel

next
Selecteer de afwerkingskleur. LET OP: Bij lacobel kleur, kan je geen houtmeubel meer selecteren.

natuurlijk bruin

grijs

mokka

Antraciet

wit

zwart

Selecteer de afwerkingskleur.

Antraciet grijs

beuk

chocolat oak

dark wenge

D-sign oak

F-modern

aluminium Grijs

Steigerhout

Concrete decor

Wit

Zwart

Bearnwood old

Ferro brons>

Houtnerf wit

Houtnerf zwart

Kansas OAK

Leisteen antraciet

Marmer wit

Marmer zwart

Minnesota OAK

Pasadena eik

next
Wenst u afdekplaten op het aquarium (altijd aluminium)?

Dit wordt standaard vervaardigd uit aluminium, de afdekplaten kunnen in meerdere delen voorzien worden. Standaard voorzien we PVC-verluchtingroostertjes in de afdekplaten voor een passieve ventilatie.

Wenst u graag afdekruiten op het aquarium?

Voorkom condensatie en plaats een glazen afdeksysteem op het aquarium. Vissen kunnen er ook niet uitspringen.


Niet schuifbare afdekruiten: deze glazen afdekruiten liggen op de lengte strippen.

Schuifbare afdekplaten: We maken aan beide kanten een schuifbaar profiel en de ruiten in twee delen , zodat deze in het profiel over elkaar kunnen schuiven.

Niet schuifbare afdekplaten

Schuifbare afdekplaten

stap 3 / 14

Afmetingen aquarium

Vul de gewenste afmetingen in van het aquarium.

Met deze calculatietool kan u aquaria berekenen als volgende:


Lengte -> Min. 20 cm – 321 Max. cm

Breedte -> Min. 20 cm – 105 Max. cm

Hoogte -> Min. 20 cm – 105 Max. cm


Indien u graag grotere aquaria wenst te berekenen willen we u vragen contact met ons op te nemen.

Het calculatie programma houdt automatisch rekening met de EVENTUELE nodige verstevigingen in het aquarium. Glasdiktes worden ook automatisch aangepast (4 mm – 19 mm).

Opgelet met deuropeningen, vooraleer dat u het aquarium wenst te bestellen raden we zeker aan om alle deuropeningen eerst op te meten zodat dit geen probleem geeft bij het plaatsen van het aquarium.
stap 4 / 14

Slijpen

Wilt u dat alle stukken glas van het aquarium machinaal geslepen worden.

Standaard worden de verticale zijdes van het aquarium mooi machinaal geslepen en gepolierd. Er bestaat ook de mogelijkheid dat u de bovenkant en evt. de lengte en breedte strippen machinaal te laten slijpen. Esthetisch is machinaal slijpen bijzonder mooi. Bij onderhoud van het aquarium zal u zich ook niet hinderen aan de ruwe randen van het glas.

stap 5 / 14

Ruiten verven

Duid aan welke ruiten u in een andere kleur verkiest (keuze zwart blauw).

Geef het aquarium aan de achterzijde of zijkanten een rustige tint zodat de “decor” nog beter tot zijn recht komt in het aquarium. Zwart verven is een echte aanrader voor aquaria die tegen een muur geplaatst worden. In het verleden hebben we ook veel gewerkt met 3D achterwanden maar dat is blijvend, daarom raden we steeds aan om de “core” van de inrichting te focussen zo natuurgetrouw mogelijk, mooie voorgrond planten, achtergrond planten en of een mooie stukken hout of stenen.

Doorzichtig

Linkerwand

Achterwand

Linker- en achterwand

Beide zijkanten en achterwand


Rechter- en achterwand

Rechterwand

stap 6 / 14

optiwhite ruiten

Duid aan welke ruiten uit extra helder glas vervaardigd moeten worden.

Standaard gebruiken we "Float" glas. Dit glas bevat bepaalde metalen, zodra het glas dikker wordt dan 10 mm gaat het "groener" lijken.

Bij zoetwater aquarium is dit mooi aangezien je een groene beplanting maakt in het aquarium.

Bij een zeewater aquarium raden wij aan speciaal helder glas te gebruiken bij de zichtbare kanten, omwille van dat koralen en vissen mooier gaan ogen met dit type glas. Deze optie vernoemen wij "OptiWhite" glas, en kan hieronder geselecteerd worden.

stap 7 / 14

filter

Selecteer het filtersysteem dat u wilt toepassen in het aquarium.

Er bestaan diverse filtersystemen.


span>Biologische filter: een ingebouwde interne filter in het aquarium (deze worden ook op maat gemaakt volgens de grote van het aquarium) het kamersysteem beschikt over een inloopvak voor de verwarmer, een grote filterruimte voor de filterwatten en biologisch filtermateriaal). Technieken nog niet inbegrepen.


Externe filter, een makkelijke filter waar alle techniek en filtermateriaal compact worden ingebouwd. Let wel op dat de totale hoogte van aquarium + meubel niet hoger dan 160 cm mag zijn (pomp is dan niet krachtig genoeg).


Aqualife bioloog is en blijft de beste optie. Met een bioloog kan u bijna +/- 20 tot 40 keer zoveel filtermateriaal in kwijt ipv van een interne filter of extern filter. Dankzij de schotten in de bioloog beschikt u over 3 filterkamers.


sump: De oplossing voor een goed functionerend zeewater aquarium. Extra buffer volume, plaats voor alle techniek. We berekenen automatisch de lengte, breedte en hoogte voor dit filtersysteem. U kan wel kiezen wel type sump u wenst aan te schaffen.


Interne sump: We bouwen een compacte filterkamer (techniek nog niet inbegrepen) in het aquarium. Dit is enkel voor kleinere aquaria.


Merk op: niet alle opties zijn beschikbaar naargelang je vorige keuzes.

geen filter

Biologische filter (3-kamer filtersysteem)

Externe filter

Bioloog

sump (filtersysteem zeeaquarium)

Interne sump

Wenst u een droogkamer in het aquarium (inclusief boring)?

Een droogkamer (+- 15*15*hoogte aquarium in cm) is een waterdichte koker die wij volgens uw wens in het aquarium verlijmen. Via de droogkamer kan u alle elektra en filtratie leidingen doorvoeren. In de bodem van het glas wordt een boring voorzien (60 mm).

next
Selecteer waar u de overloop/droogvlak/biologische filter/interne sump wenst te plaatsen.
next
Wenst u een afdeksysteem op de bioloog (tegen condensatie)?
Wenst u een osmosevak in de sump?

Voor zeeaquaria, omwille van verdamping moet er wekelijks osmose water bijgevuld worden. We voorzien in de sump een extra schot zodat u over een reserve volume beschikt en automatisch kan laten bijvullen.

Wenst u een extern filtersysteem op te nemen in deze offerte?

Een externe filter (buitenfilter) is een makkelijke oplossing voor het filteren van een aquarium. Echter raden we aan bij volumes groter dan 400 liter over te schakelen naar een bioloog. In een buitenfilter kan je alle noodzakelijke items terugvinden dat een zoetwater filter nodig heeft (pomp, verwarmer en filtermassa). We gebruiken het merk OASE (de filter is voorzien van voorfilter, verwarming, krachtige opvoerpomp en filtermassa).

stap 8 / 14

techniek

Selecteer hieronder welke technieken u wenst op te nemen in deze offerte.

Een digitale verwarmer om de juiste temperatuur op peil te houden. Deze is instelbaar van 20 tot 29 graden.


Een gamma van kwalitatieve eigen merk stromingspompen die belangrijk zijn voor een zeewater aquarium om het water continu in circulatie te houden.


Filtermassa is enorm belangrijk in aquaria, zowel mechanisch als biologisch. Ons deskundig team zal de juiste filtermaterialen voor uw aquarium samenstellen en op maat in uw aquarium filter integreren.
Wenst u gebruik te maken van het aqualife techniekpakket (alle noodzakelijke onderdelen)?

Dit is een compleet filter pakket voor zeeaquaria samengesteld door Aqualife voor aquariums tot 250 liter. Inclusief Comline 9004 eiwitafschuimer, Comline Filter 3162, bewaarcontainer van 13 liter en filterwatten. Stromingspomp 4 000 liter per uur met controller inclusief verwarmer 250 Watt.


Selecteer hieronder welke technieken u wenst op te nemen in deze offerte.

Een digitale verwarmer om de juiste temperatuur op peil te houden. Deze is instelbaar van 20 tot 29 graden.


Een gamma van kwalitatieve eigen merk stromingspompen die belangrijk zijn voor een zeewater aquarium om het water continu in circulatie te houden.


Filtermassa is enorm belangrijk in aquaria, zowel mechanisch als biologisch. Ons deskundig team zal de juiste filtermaterialen voor uw aquarium samenstellen en op maat in uw aquarium filter integreren.
Selecteer hieronder welke technieken u wenst op te nemen in deze offerte.

Een afschuimer is een cruciaal onderdeel van het zeewater aquarium, dit toestel haalt alle anorganische stoffen uit het water. Ons deskundig team heeft dus een gamma met kwalitatieve afschuimers samengesteld en voor uw aquarium de beste keuze geselecteerd.


Een gamma van kwalitatieve eigen merk stromingspompen die belangrijk zijn voor een zeewater aquarium om het water continu in circulatie te houden.


Een gamma van eigen mekr opvoerpompen die het water van het filtersysteem naar het aquarium te pompen. Ons deskundig team selecteert voor uw aquarium de juiste pomp.
stap 9 / 14

meubel afwerking

Duid aan welk type meubel u wenst.

Deze optie is bepalend voor het meubel onder het aquarium.


Aluminium meubel: aluminium is een goede keuze voor een modern aquarium en meubel. Aluminium is een sandwichplaat met een aluminium top en bodemlaag die in verschillende kleuren te verkrijgen zijn. Het is een materiaal dat goed bewerkbaar is. Het is zeewater bestendig en onderhoudsvriendelijk. Dankzij onze machines kunnen we het plaatmateriaal mooi in verstek zagen voor een strak geheel. U bent verzekerd van een elegant en kwalitatief geheel dat naar uw wensen is samengesteld. U kan in de volgende stappen het deursysteem ook aanvinken.


Decor panelen 18 mm De prijs is goedkoper dan een meubel in aluminium afwerking. Het mooie aan deze afwerking is dat de deuren volledig opliggende zijn en niet in een kader zijn verwerkt.


Lacobel meubel aquarium is één eye-catcher in ieders huis. Het is een hoogglans afwerkingsmateriaal voor een oogverblindend eindresultaat. Lacobel is 4 mm gekleurd glas dat op geïmpregneerde wijze geverfd is en dat vervolgens hoogglans resulteert. Met behulp van technologische machines worden alle stukken lacobel machinaal geslepen die op het aquarium en meubel verlijmd zijn. Het aquarium wordt voorzien van een bovenboord die +/- 10 cm hoog is. Het meubel wordt in afwerking hoger opgetrokken zodanig dat deze de grindlijst van het aquarium bedekt. U kan in de volgende stappen het deursysteem ook aanvinken.


Het houten meubel wordt vervaardigd uit melamine hout (18 mm dikte vezelplaat met een melamine toplaag op beide zijde). Perfect geschikt voor een zoetwater aquaria en zeewater aquaria met interne sump. De kasten zijn niet vochtbestendig op langere termijn.


Marine Conform wordt vervaardigd uit 20 mm dik zeewater bestendig plaatmateriaal. De kern van het plaatmateriaal is een waterbestendig structuur, vervolgens wordt deze gemelamineerd met een duurzame laminaten van 1 mm dik. Het plaatmateriaal maakt het mogelijk om de kopse kanten mooi af te plakken met de kantenlijmer.

Geen meubel

Enkel het onderstel

Aluminium afwerking

Decor

Lacobel afwerking

Geef de gewenste hoogte van het meubel in:

Dit is ook bepalend voor uw zichthoogte. We raden aan om niet lager te gaan dan 80 cm. Ook een ideale hoogte als u geniet in de zetel of aan tafel zit. Ook voor de plaatsing van de techniek is deze hoogte ook interessant. Zelf raden we dus aan om tussen de 80 a 100 cm te blijven.

Onderstel (verplicht)

Bovenbouw (optioneel)

next
Selecteer de afwerkingskleur. LET OP: Bij lacobel kleur, kan je geen houtmeubel meer selecteren.

natuurlijk bruin

grijs

mokka

Antraciet

wit

zwart

next
Selecteer de afwerkingskleur. LET OP: Bij lacobel kleur, kan je geen houtmeubel meer selecteren.

Antraciet grijs

beuk

chocolat oak

dark wenge

D-sign oak

F-modern

aluminium Grijs

Steigerhout

Concrete decor

Wit

Zwart

Bearnwood old

Ferro brons>

Houtnerf wit

Houtnerf zwart

Kansas OAK

Leisteen antraciet

Marmer wit

Marmer zwart

Minnesota OAK

Pasadena eik

next
Selecteer de afwerkingskleur.

Antraciet grijs

beuk

chocolat oak

dark wenge

D-sign oak

F-modern

aluminium Grijs

Steigerhout

Concrete decor

Wit

Zwart

Bearnwood old

Ferro brons>

Houtnerf wit

Houtnerf zwart

Kansas OAK

Leisteen antraciet

Marmer wit

Marmer zwart

Minnesota OAK

Pasadena eik

next
Gaat dit aquarium om een doorkijkaquarium?

De achterzijde van het meubel wordt ook afgewerkt in hetzelfde plaatmateriaal dat u gekozen hebt.

next
Welk type deursysteem wenst u?

U kan kiezen hoe het voorfront van uw meubel er uit ziet. Push deuren zijn enorm handig omdat deze heel strak in de kast worden verwerkt en makkelijk te openen zijn.

schuifdeuren

pushdeuren

afneembare panelen

Opmerking: Afneembare panelen zijn zeer fragiel bij Lacobel.
next
Wenst u de achterwand van het meubel 3/4 dicht te maken?

Dit is ook een persoonlijke keuze. Aan de binnenzijde kunnen we een plaat van 8 mm verlijmen die u vervolgens als elektra bord kan gebruiken of als afscheiding van de muur en uw filtersysteem.

next
Wenst u een betonplexplaat onderin het frame?

Dit is een persoonlijke keuze maar zeker een aanrader. De kast is aan de onderzijde mooi afgesloten en het filtersysteem rust ook op een degelijke plaat. Onderin wordt er dan een watervaste plaat bevestigd.

next
Wenst u een elektra-ruimte in het meubel?

Aangezien er heel wat bekabeling bij het aquarium komt kijken, kan u deze netjes wegwerken in de elektra-ruimte. Alsook voorzien we een schapje waar u uw producten kwijt kan.

nee

Elektra-ruimte links met schapje

Elektra-ruimte rechts met schapje

next
Wenst u de zijkanten van het meubel afneembaar te maken?

Deze optie is enorm praktisch bij het installeren en onderhouden van het aquarium. We maken heel handig en snel af te nemen zijpaneel.

nee (is ook niet noodzakelijk)

afneembaar paneel links

afneembaar paneel rechts

Beide kanten afneembare panelen

Opmerking: Dit is noodzakelijk om het aquarium veilig te installeren.
Wenst u het aquarium te voorzien van een grindlijst?

stap 10 / 14

verlichting

Wenst u het aquarium te voorzien van ledverlichting?

De Lancia is de nieuwste generatie LED verlichting met een elegant en stijlvol ontwerp. Door de slanke afmetingen en omdat deze verlichting waterbestendig is, is de verlichting eenvoudig vlak boven het wateroppervlak te installeren, alsof deze in het aquarium is geïntegreerd. De Lancia is via Wifi met behulp van de gratis Horizon-app op uw smartphone te bedienen. Je kunt de tijd van de zonsopkomst en zonsondergang instellen, de intensiteit aanpassen en de kleur van het licht in een breed spectrum regelen. Dit alles maakt het mogelijk om de beste lichtomstandigheden voor de vissen en koralen in te stellen.

Selecteer het verwachtingspatroon van de inrichting.

Dankzij deze optie kunnen wij de juiste hoeveelheid verlichitng voor u samenstellen.

gezeldschaps- aquarium

Vis met veel planten

Cichliden

discus / altums amazone

Selecteer het verwachtingspatroon van de inrichting

Dankzij deze optie kunnen wij de juiste hoeveelheid verlichitng voor u samenstellen.

enkel vissen

vis, soft en lps koraal

vis, soft, lps en steenkoralen

next
Wenst u een ingebouwde 10-kanaals aquaswitch (in de elektra ruimte)?

Deze aqua switch beschikt over 10 schakelknoppen die elk apart gezekerd zijn. Aan de achterzijde van het armatuur kan u de 10 stekkers insteken. Elke switch is voorzien van indicator lampje.

stap 11 / 14

Extra opties

Wenst u een watervaste plaat onder het aquarium ter bescherming en ondersteuning van het glas?
Een watervaste plaat is niet nodig!
Een watervaste plaat is noodzakelijk!
Geen watervaste plaat

Een beschermde betonplex plaat

Een PVC 3 mm dik (design) plaat

Welke kleur silicone verkiest u?
Zwarte silicone (standaard en aan te raden)

Transparante silicone

stap 12 / 14

uw locatie

Heeft u verder nog opmerkingen over het gehele project?

3000 karaters over

Selecteer hieronder de gewenste aflever/installatie mogelijkheden.

Zelf afhalen in het fabrikek: u kan de bestelling gratis komen afhalen in het fabriek.

Enkel afleveren: de bestelling wordt in eigen beheer bij uw thuis geleverd, zonder installatie.

Afleveren en halve installatie: Onze deskundige installateur levert en plaatst het aquarium bij uw thuis binnen en zorgt ook dat het aquarium waterpas achter gelaten wordt. De tankdoorvoeren worden ook door ons vastgedraaid in het aquarium.

Volledige installatie: U moet zich geen zorgen maken over de installatie. 2 deskundige vakmensen van Aqualife komen de volledige plaatsing en installatie verzorgen. Inclusief transport, werkuren , materiaal en de noodzakelijke hulplift (max hoogte 130 cm)

Zelf afhalen in het fabriek

Enkel afleveren bij uw thuis door chauffeur aqualife

Afleveren en halve installatie door installateur aqualife

Volledige installatie door twee vakmensen van aqualife

Belgium 2 Belg. Western Europe Europe & Central Asia BEL BE 23424757 Europe be BE 8 NL.NH Holanda do Norte|Hollande-septentrionale|North Holland 2346379 NULL NL07 NULL Noord-Holland Netherlands Province NULL 4.89736 Noord-Holland 52.5748 North Holland, NL, Netherlands Provincie 0.41 0.64 nl-nh NH 8 NL.FR Frise|Frisia|Frísia 2346374 NULL NL02 FR Friesland Netherlands Province NULL 5.77345 Friesland 53.0792 Friesland, NL, Netherlands Provincie 0.62 0.64 nl-fr FR 9 BE.BU Bruselas|Brussel Hoofstadt|Brusselse Hoofdstedelijke Gewest|Brüssel|Bruxelas|Région de Bruxelles-Capitale 55965974 NULL BE11 NULL Brussels Belgium Capital Region Capital Region 4.36266 Brussels 50.8332 Capital Region of Brussels, BE, Belgium Hoofdstedelijk Gewest|Région Capitale 0.48 0.56 be-bu BR 7 NL.GR Groninga|Groningue 2346376 NULL NL04 GR Groningen Netherlands Province NULL 6.73067 Groningen 53.279 Groningen, NL, Netherlands Provincie 0.65 0.47 nl-gr GR 8 NL.FL NULL 2346384 NULL NL16 FL Flevoland Netherlands Province NULL 5.55746 Flevoland 52.5508 Flevoland, NL, Netherlands Provincie 0.45 0.72 nl-fl FL 8 NL.ZE Zelanda|Zélande|Zelândia 2346382 NULL NL10 ZE Zeeland Netherlands Province NULL 3.78515 Zeeland 51.2837 Zeeland, NL, Netherlands Provincie 0.63 0.84 nl-ze ZE 7 BE. Luik 7153300 NULL NULL NULL Liege Belgium Province Walloon 5.67651 Liege 50.5794 Liege, BE, Belgium Province 0.59 0.48 be-3528 LI 7 BE. Waals-Brabant|Brabant Wallon 22525997 NULL NULL NULL Walloon Brabant Belgium Province Walloon 4.55466 Walloon Brabant 50.6416 Walloon Brabant, BE, Belgium Province 0.51 0.55 be-3529 WB 7 BE. Henegouwen 7153299 NULL NULL NULL Hainaut Belgium Province Walloon 3.88925 Hainaut 50.521 Hainault, BE, Belgium Province 0.57 0.33 be-489 HA 9 LU.DI Dikrech|Dikkrich 20070542 NULL LU01 DI Diekirch Luxembourg District NULL 6.00481 Diekirch 49.9763 Diekirch, LU, Luxembourg District 0.38 0.51 lu-di DI 9 LU.GR Gréivemaacher 20070559 NULL LU02 GR Grevenmacher Luxembourg District NULL 6.33835 Grevenmacher 49.6474 Grevenmacher, LU, Luxembourg District 0.60 0.21 lu-gr GR 9 LU.LU Lëtzebuerg|Luxemburg 20070560 NULL LU03 LU Luxembourg Luxembourg District NULL 6.05114 Luxembourg 49.6376 Luxemburg, LU, Luxembourg District 0.51 0.60 lu-lu LU 8 NL.NB Brabante del Norte|Brabante do Norte|Brabante settentrionale|Brabant-septentrional|Nord-Brabant|Nort 2346378 NULL NL06 NULL Noord-Brabant Netherlands Province NULL 5.16122 Noord-Brabant 51.6008 North Brabant, NL, Netherlands Provincie 0.49 0.43 nl-nb NB 9 NL.UT NULL 2346381 NULL NL09 NULL Utrecht Netherlands Province NULL 5.1938 Utrecht 52.0749 Utrecht, NL, Netherlands Provincie 0.45 0.53 nl-ut UT 8 NL.ZH Hollande-méridionale|South Holland 2346383 NULL NL11 NULL Zuid-Holland Netherlands Province NULL 4.52252 Zuid-Holland 52.0075 South Holland, NL, Netherlands Provincie 0.44 0.53 nl-zh ZH 8 NL.DR NULL 2346373 NULL NL01 DR Drenthe Netherlands Province NULL 6.60064 Drenthe 52.9046 Drenthe, NL, Netherlands Provincie 0.57 0.55 nl-dr DR 8 NL.GE Geldern|Gheldria|Guelders|Gueldre 2346375 NULL NL03 GE Gelderland Netherlands Province NULL 5.96001 Gelderland 52.0635 Gelderland, NL, Netherlands Provincie 0.57 0.52 nl-ge GE 8 NL.LI Limbourg|Limburgo 2346377 NULL NL05 LI Limburg Netherlands Province NULL 5.93161 Limburg 51.2248 Limburg, NL, Netherlands Provincie 0.58 0.48 nl-li LI 7 BE.VB Vlaams Brabant|Flamish-Brabant|Brabant flamand 22525998 NULL NULL NULL Flemish Brabant Belgium Province Flemish 4.53709 Flemish Brabant 50.8709 Vlaams Brabant, BE, Belgium Province 0.68 0.42 be-vb FB 7 BE. NULL 7153301 NULL NULL NULL Limburg Belgium Province Flemish 5.41314 Limburg 50.9954 Limburg, BE, Belgium Province 0.46 0.47 be-490 LI 8 NL.OV NULL 2346380 NULL NL15 OV Overijssel Netherlands Province NULL 6.41649 Overijssel 52.4311 Overyssel, NL, Netherlands Provincie 0.52 0.58 nl-ov OV 7 BE. Namen 7153303 NULL NULL NULL Namur Belgium Province Walloon 4.88712 Namur 50.3244 Namur, BE, Belgium Province 0.55 0.43 be-3526 NA 7 BE. Luxemburg 7153302 NULL NULL NULL Luxembourg Belgium Province Walloon 5.50117 Luxembourg 49.9637 Luxemburg, BE, Belgium Province 0.51 0.43 be-3527 LU 7 BE. Antwerpen 7153308 NULL NULL NULL Antwerp Belgium Province Flemish 4.72122 Antwerp 51.2485 Antwerp, BE, Belgium Province 0.47 0.50 be-3535 AN 7 BE.OV Oost-Vlaanderen|Ostflandern|Falndre orientale 7153304 NULL NULL NULL East Flanders Belgium Province Flemish 3.83186 East Flanders 50.9749 Oost-Vlaanderen, BE, Belgium Province 0.43 0.56 be-ov EF 7 BE. West-Vlaanderen 7153305 NULL NULL NULL West Flanders Belgium Province Flemish 3.02202 West Flanders 51.0312 West-Vlaanderen, BE, Belgium Province 0.49 0.52 be-3534 WF
U hebt voor een aquarium buiten de Benelux gekozen. Hiervoor worden onderstaande verzendkosten aangerekend.

stap 13 / 14

Totaal overzicht

Proficiat! We zijn op het einde beland. Hieronder kan u de offerte-aanvraag downloaden of u bent volledig overtuigd om de aankoop te doen. Hieronder kan u het gecalculeerde aquarium terugvinden (dit beeld is enkel ter illustratie en kan afwijken van de realiteit). Bij aankoop van het aquarium vragen we 30% voorschot dat u online kan overmaken via ons betaalsysteem. Zodra we de bestelling ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met u op om alles te overlopen.
Er komen nog 40 euro dossierkosten bij
Hierboven kan u het aquarium ter illustratie terugvinden (de configuratie houdt geen rekening met evt. overloop, interne filter,...).
Leveringstermijn (in samenspraak met u) +/- termijn weken na ontvangst voorschot 30%. Bij aflevering aquarium overige 70%.

stap 14 / 14

U bent één stap verwijdert van uw toekomstig droomaquarium. In de volgende stap vragen we je om 30% van de totaalprijs ( €) aan te betalen. Zodra we het voorschot hebben ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op en beginnen we met de productie van je aquarium.
Wilt u er liever toch nog even over nadenken, dan kan u ook kiezen om de offerte op te sturen naar je e-mailadres. Klik hier om terug te gaan naar het overzicht.